Resultaten voor vochtig huis

vochtig huis
Vocht vermijden en bestrijden Vocht Livios.
Een gemiddelde huishouden produceert 10 tot 15 liter water per dag. Vocht in huis is normaal, maar te veel vocht is ongezond en slecht voor de woning. Bovendien heeft dit vervelende gevolgen: Condensatie, vochtvlekken, schimmel, muffe geurtjes., Een goede luchtvochtigheid is dus belangrijk.
Wonen gezondheid 3/14: Vochtproblemen gezondheid.be.
Het is wenselijk de temperatuur in bewoonde kamers niet te laten dalen onder 10C, vooral bij vochtig en niet te koud weer. Wanneer men bepaalde bewoonde kamers toch niet wenst te verwarmen slaapkamers moet voor behoorlijke ventilatie in deze kamers worden gezorgd.
Vocht in huis: een draaiboek van begin tot einde.
Ten laatste veroorzaakt vocht in huis niet alleen materiele en visuele schade het heeft ook een negatief effect op de luchtkwaliteit in uw woning. Een te vochtige lucht kan leiden tot allergie├źn, astma, rinitis en nog veel meer gezondheidsrisicos zoals schimmelvorming.
Vocht in huis: Oorzaken en oplossingen voor vochtproblemen.
De vochtige lucht in huis kan dan nergens naar toe en slaat vervolgens neer als condensvocht tegen koele oppervlakken, zoals ramen en muren. Het condensvocht trekt vervolgens in de muren waardoor deze vochtig gaan worden. Te veel vocht in huis is schadelijk voor de gezondheid en de enige manier om van dit probleem af te komen is door beter te gaan ventileren.
Vocht in huis deel 1: Oorzaken en gevolgen.
Je vindt ze vooral op donkere en vochtige plaatsen zoals de badkamer, achter de plinten en achter het keukenblok. Een vochtig huis neemt meer energie om te verwarmen. Een stijging van 10% vocht in huis, zorgt al voor een fors hogere energierekening.
Vocht in huis? Zo herken je de symptomen! Vochtbestrijding TIBAS Livios.
Met deze checklist herken je tijdig de symptomen. Vocht is niet altijd zichtbaar aanwezig. Wees dus extra opmerkzaam voor deze symptomen. Ze wijzen op de aanwezigheid van opstijgend vocht in je huis.: Loskomende plinten, verflagen of pleister. Een muffe geur.
Vochtproblemen: Oorzaken Oplossingen met prijs advies.
Wil je voor eens en voor altijd komaf maken met vocht in huis, dan is het belangrijk om de juiste diagnose te stellen. Bij een verkeerde inschatting kunnen heel wat onnodige kosten gemaakt worden zonder dat het vochtprobleem structureel aangepakt wordt.
5 lichamelijke klachten van vocht in huis.
Deze vochtproblemen zijn niet alleen nefast voor de woning zelf, maar kunnen ook ernstige gezondheidsproblemen met zich meebrengen. Bewoners van een vochtig pand hebben volgens onderzoek 25% meer gezondheidsklachten dan mensen die in een andere woning verblijven. We zetten 5 belangrijke gevolgen kort op een rij.: Vocht in huis tast het algemene immuunsysteem aan.
Vocht in huis oorzaak en wat nu.
De miniscule spinnetjes gedijen immers beter in een vochtig huis dan in een woning met een lage luchtvochtigheid. Overmatig vocht in huis ziet U ook terug op uw energierekening. Vochtige muren isoleren slecht waardoor warmteverlies optreedt. Naast de hinderlijke vochtproblemen wordt U in een vochtig huis dus geconfronteerd met hoge stookkosten.

Contacteer ons