Resultaten voor vochtig huis

vochtig huis
Vocht in huis oplossen Vochtbestrijding Snel.
Vocht in huis. Een vochtig huis is niet prettig om in te wonen. Wanneer u denkt dat vocht in huis normaal is vanwege de neerslag of natte aarde heeft u het mis. Het is niet nodig om in een vochtige woning te verblijven, gelukkig zijn er bij zowel oude als nieuwe huizen diverse mogelijkheden om vocht blijvend te bestrijden.
Vocht in huis deel 3: Oplossingen en tips!
We hebben in de vorige twee delen kunnen lezen hoe vocht in een huis ontstaat en wat de gevolgen daarvan kunnen zijn voor het huis zelf en voor je eigen gezondheid en dat van de kids. Reden genoeg om nu in actie te komen om je huis te voorzien van een gezond binnenklimaat voor de hele familie.
Vocht in huis deel 1: Oorzaken en gevolgen.
Je vindt ze vooral op donkere en vochtige plaatsen zoals de badkamer, achter de plinten en achter het keukenblok. Een vochtig huis neemt meer energie om te verwarmen. Een stijging van 10% vocht in huis, zorgt al voor een fors hogere energierekening.
Vocht in huis oorzaak en wat nu.
De miniscule spinnetjes gedijen immers beter in een vochtig huis dan in een woning met een lage luchtvochtigheid. Overmatig vocht in huis ziet U ook terug op uw energierekening. Vochtige muren isoleren slecht waardoor warmteverlies optreedt. Naast de hinderlijke vochtproblemen wordt U in een vochtig huis dus geconfronteerd met hoge stookkosten.
Vocht in huis? Zo herken je de symptomen! Vochtbestrijding TIBAS Livios.
Met deze checklist herken je tijdig de symptomen. Vocht is niet altijd zichtbaar aanwezig. Wees dus extra opmerkzaam voor deze symptomen. Ze wijzen op de aanwezigheid van opstijgend vocht in je huis.: Loskomende plinten, verflagen of pleister. Een muffe geur.
Vocht in huis 3 Tips voor oplossen en definitief verwijderen/ bestrijden 2018.
Gevolg van te veel vocht in huis. Het vele vocht heeft schimmels tot gevolg is dat is niet alleen lelijk en vies maar het Door De bacteri├źn en schimmels krijgen in een vochtig huis alle ruimte om goed te groeien.
Vocht vermijden en bestrijden Vocht Livios.
Een gemiddelde huishouden produceert 10 tot 15 liter water per dag. Vocht in huis is normaal, maar te veel vocht is ongezond en slecht voor de woning. Bovendien heeft dit vervelende gevolgen: Condensatie, vochtvlekken, schimmel, muffe geurtjes., Een goede luchtvochtigheid is dus belangrijk.
Opstijgend vocht in huis? Hoe vochtproblemen behandelen en bestrijden?
Verschillende wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat er een verband bestaat tussen wonen in een vochtig huis en problemen met de luchtwegen of andere allergie├źn. De schimmels en zwammen die welig kunnen tieren op vochtige muren verspreiden heel wat sporen die door de bewoners ingeademd worden en zo gezondheidsproblemen veroorzaken.
Waaraan herkent u een vochtig huis?
uw kleding en ander textiel is vochtig of droogt moeilijk. uw behang laat los of brokkelt af. er is een muffe schimmelgeur aanwezig in uw kasten. uw plinten laten los. Het pleisterwerk in uw huis begint af te brokkelen of wordt donker.
Vocht in huis: wij meten en behandelen Vochtprotect.
Wij brengen alle waterproblemen van uw vochtige woning haarfijn in kaart ook als ze niet meteen zichtbaar zijn: zoals vochtplekken en schimmels. Vertrouw op onze gespecialiseerde meettoestellen.: Diagnose: vochtig in huis. Onze experts interpreteren en analyseren de meetresultaten van het vocht in uw huis.

Contacteer ons