Resultaten voor vochtig huis

vochtig huis
Minder griep in een vochtig huis? Gezondheid Knack.be.
Dat sommige nieuwe verboden vooral moslims treffen is allicht geen toeval. Video kanaal Z. Minder griep in een vochtig huis? 12/03/13 om 2027: Bijgewerkt om 2027.: Het griepvirus is langer besmettelijk bij een lage luchtvochtigheid, zo blijkt uit recent onderzoek.
De ideale vochtigheidsgraad Gazet van Antwerpen.
Ook uw meubels, uw boeken en kleren zullen te lijden hebben van het vocht. Als u ergens op bezoek gaat, zullen de gastheer en vrouw onmiddellijk ruiken dat u in een vochtig huis woont. Een te hoge RL zal u ook voelen in uw portefeuille, want u zal harder moeten stoken om die vochtige lucht op te warmen.
Vochtig huis en de gezondheid Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
Vochtig huis en de gezondheid. Mensen die in een vochtige woning verblijven, hebben ongeveer 25 procent meer gezondheidsklachten dan andere woningen. Huisstofmijt voelt zich prettig bij een luchtvochtigheid van 45 procent. Een vochtige woning brengt ook vaker een neusverkoudheid met zich mee.
Condensatie in uw woning? Wat kan u doen tegen vochtproblemen?
Vochtige muren vormen de ideale kweekbodem voor schimmels en zwammen, die uw muren en meubels ontsieren en waarvan de sporen tot gezondheidsproblemen kunnen zorgen. Zo hebben kinderen die opgroeien in een vochtig huis 25x, vaker last van aandoeningen van de luchtwegen, dan kinderen die opgroeien in een huis met zuivere, gezonde lucht.
2018 Vocht in huis 3 Tips voor oplossen en definitief verwijderen/ bestrijden.
Het vele vocht heeft schimmels tot gevolg is dat is niet alleen lelijk en vies maar het Door De bacteriƫn en schimmels krijgen in een vochtig huis alle ruimte om goed te groeien. Het is voor hen een ideale leefomgeving en dit proces stopt niet vanzelf.
Vocht in huis deel 1: Oorzaken en gevolgen.
Je vindt ze vooral op donkere en vochtige plaatsen zoals de badkamer, achter de plinten en achter het keukenblok. Een vochtig huis neemt meer energie om te verwarmen. Een stijging van 10% vocht in huis, zorgt al voor een fors hogere energierekening.
Vocht in huis: Oorzaken en oplossingen voor vochtproblemen.
De vochtige lucht in huis kan dan nergens naar toe en slaat vervolgens neer als condensvocht tegen koele oppervlakken, zoals ramen en muren. Het condensvocht trekt vervolgens in de muren waardoor deze vochtig gaan worden. Te veel vocht in huis is schadelijk voor de gezondheid en de enige manier om van dit probleem af te komen is door beter te gaan ventileren.
Vochtige woning? Vocht bestrijden in uw vochtig huis!
Vochtige woning Vochtig huis. Een vochtige woning is verre van prettig, en bovendien kan vocht in een woning voor veel problemen zorgen met de constructie, de afwerking en de leefbaarheid van een huis. Daarnaast kan een vochtig huis indirect ook nog eens voor gezondheidsklachten zorgen.
Vocht in huis? 5 lichamelijke klachten.
Symptomen die u kunt ervaren zijn onder andere een piepende ademhaling, benauwdheid, kortademigheid, hoesten en een pruttelende ademhaling. Chronische rhinitis door vocht in huis. Normale rhinitis is niets anders dan de overbekende hooikoorts, een direct gevolg van pollen in de lucht.
Vocht in huis behandelen: lees onze tips.
En die van je kinderen. Groeit je zoon of dochter op in een vochtig huis? Dan heeft hij of zij 3 keer meer kans op gezondheidsklachten. Want vocht tast de binnenkant van je woning aan met nefaste gevolgen: afbladderende verf, schimmel en mijten.

Contacteer ons