Op zoek naar vochtige vloer?

vochtige vloer
Alles over een vochtige vloer Gebroeders de Vries.
Home Veel voorkomende problemen Vochtige vloer. Door overtollig water onder uw huis kan uw vloer vochtig worden. Een te natte kruipruimte onder uw woning heeft hier invloed op en kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaken van een vochtige vloer.
Vochtinfiltratie door de vloer en vochtige kelder? Hoe oplossen?
In een ruimte die heel vochtig is kan deze koudeval leiden tot een heel koude vloer. Een vochtige vloer kan dus op vrij korte termijn last krijgen van schimmelplekken. Als u laminaat, parket of tegels als vloer heeft kan dit dus gebeuren.
Een vloer egaliseren.
Laat vervolgens volledig opdrogen. Opgelet, egaliseer nooit een vochtige vloer. Op plaatsen die blootgesteld worden aan sterke vochtigheid terrastegels, kelders, raden wij u aan een vloeibaar waterafstotend product op de vloer aan te brengen vooraleer u de hechtingsegalisatielaag aanbrengt. Breng het product aan op het te dekken materiaal en gebruik hiervoor een rol op steel of een borstel.
Wonen gezondheid 3/14: Vochtproblemen gezondheid.be.
Alles bij elkaar wordt er per dag gemiddeld ongeveer 15 liter waterdamp geproduceerd in de woning. Ook een vochtige kruipruimte is vaak de oorzaak van vochtproblemen omdat een vochtige kruipruimte mogelijk een belangrijke bron van waterdamp is voor de bovenliggende woning. De toevoerweg van het vocht uit de kruipruimte naar de woonvertrekken is de opstijgende en waterdamp bevattende lucht uit de kruipruimte, door openingen in de vloer.
Condensatievocht bij warm en zwoel weer Humida.
Als je warme en vochtige lucht naar binnen brengt om een ondergrondse parkeergarage te verluchten, dan kan het binnengebrachte vocht condenseren op een koude vloer. Indien je een buitenlucht van 33C met een relatieve luchtvochtigheid van 65% via een open garagepoort of verluchtigen in de ondergrondse parkeerruimte brengt, condenseert het aanwezige vocht op elk oppervlak kouder dan 255C.
Vocht vloer.
Waterbestendige vloeren voorkomen vocht. Een vochtige vloer is in onze woningen een van de plaatsen waar de meeste insecten en ziektes kunnen verblijven, ze kunnen tevens voor langere periode overleven om hierdoor de woning onhygiënisch te maken. Vochtproblemen door vochtige vloeren, kunnen het werk van een vochtbestrijder zeer moeilijk maken.
Vochtige betonnen vloer afdichten Beton waterdicht maken.
Vochtige betonnen vloer afdichten. Een vochtige betonnen vloer afdichten is makkelijk zelf te doen. Waarom een vochtige betonnen vloer afdichten? De poreuze aard van beton houdt in dat het water onder het huis omhoog kan sijpelen door de betonnen vloer, waardoor de betonvloer vochtig wordt.
Vochtige vloer vocht in vloeren natte vloer.
Meerdere oorzaken vochtige vloer. Er zijn meerdere oorzaken aan te wijzen voor het hebben van een vochtige vloer, te weten: optrekkend vocht, doorslaand vocht, condensatie en een vochtige kruipruimte wat weer grotendeels veroorzaakt wordt door grondwater. Hoe dan ook: ergens komt er water het pand binnen en dat zorgt direct of indirect voor een vochtige vloer.
Hoe opstijgend vocht in vloeren en muren efficiënt behandelen? DL Vochtbestrijding.
Veel gebouwen hebben te kampen met opstijgend vocht in de vloer of muren. Muren zijn meestal opgetrokken uit poreuze materialen als steen of beton, waardoor grondwater als het ware opgezogen wordt. Het gevolg: vochtige muren, schade aan uw huis, schimmelvorming en een muffe geur.
vocht in huis oplossen schimmel verwijderen vochtige vloer.
Welke methode in jouw situatie best toegepast wordt, hangt voornamelijk af van de oorzaak van de vochtige vloer. Een vochtige vloer ten gevolge van opstijgend vocht kan bijvoorbeeld goed behandeld worden door de muren en ander aangetast constructiemateriaal te injecteren met een vochtwerende gel.

Contacteer ons