Resultaten voor kelder onder water

kelder onder water
Waterleiding breekt, kelder onder water Het Nieuwsblad.
In de Hinnebilkstraat is gisteravond omstreeks 20 uur de waterleiding kapot gesprongen. Daardoor zaten alle gezinnen in de straat zonder water. Het lek ontstond in het voetpad. Een kelder van een woning liep onder water. Het materiaal in de kelder liep schade op.
Meerdere kelders onder water Sint-Niklaas Regio HLN.
Telkens komt hetzelfde probleem naar boven: na een fikse regenbui loopt de kelder onder water, en dat gebeurde nooit vóór er rioleringswerken werden uitgevoerd. De algemeen aangenomen oorzaak is het stijgende grondwater na een regenbui. Voordien kon dat makkelijker weg via de oude bakstenen rioleringen die vol gaten zaten en in feite als drainagesysteem functioneerden.
Kelder onder water Bouwinfo.
Forum Nieuwe berichten FAQ. Kelder onder water. Voeg een andere quoty toe of reply now. Lid vanaf: 15/11/2011. Geplaatst op: 08-03-2013 183608.: Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. Deze avond moest ik voor iet in de kelder zijn.
De kelder onder water? Vochtbestrijding-advies.be.
Wanneer de fundering niet voldoende vochtwerend is kan het vocht hierin trekken en zich verspreiden over de hele kelder. Dit fenomeen noemen wij opstijgend vocht en de problemen kunnen zodanig groot zijn dat uw kelder onder water kan komen te staan.
Kelder onder water Munkzwalm De Standaard.
Niet te missen. Kelder onder water. 23 augustus 2007 om 0000: uur. Een lek in de waterleiding zette gisteren om 17 uur de kelder van het KBC-filiaal in de Zuidlaan in Munkzwalm blank. De Zottegemse brandweer had ruim twee uur nodig om de ruimte leeg te pompen.
Kelder loopt constant onder water sinds wegenwerken Zomergem Het Nieuwsblad.
Rosa en Jan Colpaert tonen de dompelpomp in hun kelder.cte Foto: Thienpondt Chris. ZOMERGEM Als het begin te druppelen in Zomergem, is het alarm in de Dekenijstraat: bij de minste regenbui loopt de kelder van de familie Colpaert onder water.
Kelder onder water! Hoe en wanneer laat ik dit best oplossen? Vochtbestrijding TIBAS Livios.
0800 62 136 E-mail Website Contact. Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Vochtbestrijding TIBAS en is dus niet geschreven door Livios. Kelder onder water! Hoe en wanneer laat ik dit best oplossen? bookmark_border Bewaar artikel. Foto: Vochtbestrijding TIBAS. Een dompelpomp maakt de kelder nog niet bruikbaar!
kelder loopt onder bij regenval. Welke partij in gebreke stellen?
3 Wij vermoeden dat het water afkomstig is van onze buren hun kelder loopt ook onder water maar zij denken dat wij de oorzaak zijn van alle ellende, maar onze loodgieter spreekt dat tegen omdat er duidelijke aanwijzingen zijn dat het water van bij hen komt bij regenweer.
Water in kelder: Overzicht van de oorzaken en hun oplossingen.
Zo voorkom je erger in geval van een kelder onder water. Meestal is water in de kelder te wijten aan een te lage vochtweerbaarheid van de keldermuren en/of vloer in een combinatie met een hoog grondwaterniveau. Het grondwaterpeil is sterk afhankelijk van de samenstelling van de grond, de locatie en de hoeveelheid neerslag.

Contacteer ons