Op zoek naar kelder onder water?

kelder onder water
Kelder loopt constant onder water sinds wegenwerken Zomergem Het Nieuwsblad.
Rosa en Jan Colpaert tonen de dompelpomp in hun kelder.cte Foto: Thienpondt Chris. ZOMERGEM Als het begin te druppelen in Zomergem, is het alarm in de Dekenijstraat: bij de minste regenbui loopt de kelder van de familie Colpaert onder water.
De kelder onder water? Vochtbestrijding-advies.be.
Wanneer de fundering niet voldoende vochtwerend is kan het vocht hierin trekken en zich verspreiden over de hele kelder. Dit fenomeen noemen wij opstijgend vocht en de problemen kunnen zodanig groot zijn dat uw kelder onder water kan komen te staan.
kelder loopt onder bij regenval. Welke partij in gebreke stellen?
3 Wij vermoeden dat het water afkomstig is van onze buren hun kelder loopt ook onder water maar zij denken dat wij de oorzaak zijn van alle ellende, maar onze loodgieter spreekt dat tegen omdat er duidelijke aanwijzingen zijn dat het water van bij hen komt bij regenweer.
Meerdere kelders onder water Sint-Niklaas Regio HLN.
Nadat een bewoonster van de Begijnenstraat de kat de bel aanbond, regent het reacties uit andere Sint-Niklase centrumstraten waar de voorbije jaren rioleringswerken zijn uitgevoerd. Telkens komt hetzelfde probleem naar boven: na een fikse regenbui loopt de kelder onder water, en dat gebeurde nooit vóór er rioleringswerken werden uitgevoerd.
Water in de kelder MOET de verhuurder dit oplossen? JuridischForum.be.
Ik huur al enkele maanden een appartement van een particuliere eigenaar. Een maand geleden stelde ik vast dat er ongeveer 15cm water in de kelder staat voordien was de kelder droog. Er is op het eerste zicht geen lek zichtbaar. Er staan heel wat spullen in de kelder, maar gelukkig niets van mij, vooral rommel van de vorige huurder en enkele spullen van de huurder onder mij.
Kelder onder water! Hoe en wanneer laat ik dit best oplossen? Vochtbestrijding TIBAS Livios.
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Vochtbestrijding TIBAS en is dus niet geschreven door Livios. Kelder onder water! Hoe en wanneer laat ik dit best oplossen? bookmark_border Bewaar artikel. Foto: Vochtbestrijding TIBAS. Een dompelpomp maakt de kelder nog niet bruikbaar! Foto: Vochtbestrijding TIBAS.
Wat doen bij wateroverlast kelder?
Een kelder is een handige ruimte, vaak met een opvallend hoge opslagcapaciteit. Helaas is een kelderruimte zeer gevoelig voor vochtproblemen. De hoofdreden hiervoor is de ligging: een kelder bevindt zich onder het grondniveau en is daardoor vatbaar voor binnenkomend vocht en water.
Water in kelder: Overzicht van de oorzaken en hun oplossingen.
Zo voorkom je erger in geval van een kelder onder water. Meestal is water in de kelder te wijten aan een te lage vochtweerbaarheid van de keldermuren en/of vloer in een combinatie met een hoog grondwaterniveau. Het grondwaterpeil is sterk afhankelijk van de samenstelling van de grond, de locatie en de hoeveelheid neerslag.

Contacteer ons