Meer resultaten voor waterdichte mortel

waterdichte mortel
Kelder waterdicht maken Renoffice.
Vul de zichtbare scheuren en andere gaten in de binnenmuur op met een waterdicht vulmiddel. Een goed product om hierbij in te zetten is de waterdichte mortel. Wanneer je dit product op een juiste manier gebruikt, mag je erop vertrouwen dat jouw muur voldoende afgedicht wordt.
Pelicoat Pro Cem ProCem waterdichte mortel.
Gelieve ons te raadplegen voor meer inlichtingen. De verwerkbaarheid ligt tussen de 90 en 120 minuten, afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Meer informatie over Pelicoat Pro Cem waterdichte mortel? Wilt u meer weten over de Pro Cem waterdichte mortel of een advies op maat?
bol.com Compaktuna 1 L waterdichte mortel.
Bijzonder samengesteld en afgestemd. Als plastiekbindmiddel, voor cement, kalk, gips e.d. Maakt uw mortel scheurvrij, waterdicht en elastisch. Compaktuna 1 liter is een waterdichte mortel met een sterke hechting waar zowel beginnende als professionele klussers zo mee aan de slag kunnen.
Koivrienden Toon onderwerp waterdichte mortel?
Graag had ik eens willen weten of er hier iemand is die ervaring heeft met waterdichte mortel m.n. graag had ik de gemetste vijver bekleed met polyester maar door de hoge stand van het grondwater hier is dit bijna niet mogelijk vijver staat nu reeds bijna al vol.
Op zoek naar waterdichte pleister voor binnen en buiten? Knauf Livios.
bookmark_border Bewaar artikel. Voor de cementering van zowel binnen als buitenmuren in extra vochtige omgevingen, brengt Knauf een nieuwe minerale mortel op de markt. Knauf SaniCem is vanwege zijn zeer hoge waterdichtheid met name geschikt voor de waterdichte afdichting van veeleisende omgevingen als waterreservoirs, toezichtsputten, funderingsmuren, douches, en dergelijke meer.
Waterdichte mortel en beton Aquaplan.
Een hoogwaardig waterdichtingsmiddel zonder oplosmiddelen voor alle mortel en betonmengsels. Verhoogt de elasticiteit waardoor de mortel en beton beter bestand is tegen vervormingen en uitzettingen. Barsten en scheuren worden zo vermeden. Goede verwerkbaarheid en kleefkracht. Vormt na droging en uitharding een sterke waterdichting. Selecteer een product Waterdichte mortel en beton 1 L. Waterdichte mortel en beton 5 L.
Compaktuna 100% waterdichte mortel Hydro 2 L Planit.
Compaktuna 100% waterdichte mortel Hydro 2 L. Deze Compaktuna 100% waterdichte mortel is geschikt voor waterdichte voegen, droge kelder of snelle herstelling. Ophalen bij u in de buurt. Bekijk de voorraad in een winkel. Thuis geleverd binnen de 1-2 werkdagen.
Error Title.
Your computer may have been infected by malware and therefore flagged by the Incapsula network. Incapsula displays this page for you to verify that an actual human is the source of the traffic to this site, and not malicious software.
Ekomi iframe.
Sanicem Knauf.
Waterdicht pleister voor binnen en buiten. Knauf SaniCem is een mengklare, fabrieksmatig voorgemengde, droge minerale mortel met een zeer hoge waterdichtheid. Deze mortel is hydraulisch uithardend en past voor binnen en buiten. Behoort tot de mortelgroep CS IV volgens de norm EN 998-1 6 N/mm.

Contacteer ons