Meer resultaten voor vochtproblemen in huis

vochtproblemen in huis
Vochtproblemen in huis: hoe ontdek je de juiste oorzaak?
In elk huis is vocht aanwezig, maar wanneer het vochtgehalte te hoog is, krijg je te maken met vervelende en ongezonde vochtproblemen. De oorzaken van hardnekkige vochtproblemen zijn divers. Hoe ontdek je de oorzaken en stel je de juiste diagnose?
Hoe je vochtproblemen herkent én meteen aanpakt Hebbes Zimmo.
Dieren in huis. Bouwen en renoveren. Investeren in vastgoed. You are at: Home Advies Hoe je vochtproblemen herkent én meteen aanpakt. Hoe je vochtproblemen herkent én meteen aanpakt. Facebook Twitter Email LinkedIn RSS. By Zimmo redactie on 11/07/2016 Advies, Wonen.
De grootste fouten: oorzaken van vochtproblemen Vocht Livios.
Fout 4: Lekken. Een lek in de afvoer of aanvoerbuizen kan ook voor vochtproblemen zorgen. Deze problemen manifesteren zich meestal in de directe omgeving van het lek. Als de problemen zich in het hele huis manifesteren, kan je deze optie dus al uitsluiten als oorzaak van een vochtprobleem door heel de woning.
5 lichamelijke klachten van vocht in huis.
U bent hier.: 5 lichamelijke klachten van vocht in huis. 5 lichamelijke klachten van vocht in huis. Ongeveer 20% van de woningen in België heeft te maken met vochtproblemen. Deze vochtproblemen zijn niet alleen nefast voor de woning zelf, maar kunnen ook ernstige gezondheidsproblemen met zich meebrengen.
Met deze eenvoudige tips maak je komaf met vochtproblemen in huis Wonen HLN.
Dat wil zeggen: je beperkt het risico op vochtproblemen in huis best al vanaf de plaatsing van de eerste steen. Allereerst is het nodig dat je de basis van je woning, de funderingen, beschermt. Heel veel vochtproblemen vinden immers daar hun oorsprong.
Vocht in huis: wat zijn de gevolgen en hoe bestrijden?
U kunt bijvoorbeeld last ondervinden van overmatige condensatie, opstijgend vocht, een natte kelder of externe vochtproblemen tegenkomen zoals doorslaand vocht en lekkages. In al deze gevallen is het belangrijk om het aanwezige vocht in huis zo snel mogelijk te bestrijden.
Vocht in huis: Soorten vochtproblemen, Oplossingen Prijzen.
Een overzicht van de soorten vochtproblemen en bijhorende oplossingen met hun prijzen ontdek je hier. Vochtproblemen hun oplossingen. Als je voorgoed het vocht in huis wil bestrijden is het van groot belang om de juiste diagnose te stellen. Alleen als je weet om welk vochtprobleem het gaat en welke oorzaken het heeft kan het naar behoren opgelost worden.
Wonen gezondheid 3/14: Vochtproblemen gezondheid.be.
Wonen gezondheid: Vochtproblemen. Oorzaken van vocht in huis. Praktische tips voor ventileren en luchten. dossier Ongeveer 18% van ons woningbestand heeft te kampen met vochtproblemen. Herkenbare verschijnselen daarvan zijn condensatie, vochtplekken, schimmelvorming maar ook muffe lucht of ongedierte als pissebedden en zilvervisjes.
Lage temperaturen en vocht in huis? Dat levert problemen op! VASCO.
Als het wat kouder is en de ramen en muren voelen koud aan, zal het vocht uit de binnenlucht zich aan die oppervlakken hechten en krijg je te maken met condensatie. Bij lage temperaturen is het risico op ernstige vochtproblemen dan ook veel groter. Vocht in huis bestrijden.
Vocht in huis? Daar komt nattigheid van!
Snel en gericht reageren is de boodschap. Bij de eerste symptomen van vocht in huis, neem je het best een ervaren vakman onder de arm om erger te voorkomen. Hij weet hoe de drie verschillende soorten vochtproblemen aan te pakken.

Contacteer ons