Op zoek naar opstijgend vocht?

opstijgend vocht
Opstijgend vocht Wat is opstijgend vocht?
Er is helemaal geen waterkerende laag aanwezig. Wanneer n van deze verschijnselen te zien is in uw woning, kan dit duiden op aanwezigheid van opstijgend vocht. Home Uw garantie Hoe werken wij Opstijgend vocht Oplossen van opstijgend vocht Injecteren van muren Vochtprobleem oplossen Contact Prijsofferte Sitemap.
Premie ter bestrijding van optrekkend vocht Gemeente Beernem.
De gemeente Beernem kent een premie toe voor werkzaamheden ter bestrijding van optrekkend vocht in binnen en buitenmuren. Elke eigenaar-bewoner of eigenaar-verhuurder kan een gemeentelijke premie bekomen van 30% van de kostprijs, met een maximum van 80000. Waarvoor kan de premie worden toegekend? voor het onderkappen van muren en/of. voor het plaatsen van een waterkerende laag en/of. voor het injecteren van muren met waterdichtende middelen. Je kan de premie aanvragen bij de Woonwinkel of bij de dienst huisvesting en ruimtelijk ordening via het aanvraagformulier hieronder. Bij de subsidieaanvraag voeg je als bijlage.: een factuur met een duidelijke vermelding van de herstellingswerkzaamheden uitgevoerd door een aannemer. voor huurwoningen een geregistreerd huurcontract. De premie bedraagt 30 % op de kostprijs inclusief plaatsing en BTW, met een maximum van 80000. Voor een huurwoning met een maximale geïndexeerde huurprijs op datum van de aanvraag van 65000/maand, bedraagt de premie 100% van het berekende bedrag. Voor een huurwoning met een geïndexeerde huurprijs op datum van de aanvraag vanaf 65100/maand, tot maximaal 90000/maand, bedraagt de premie 50% van het berekende bedrag. Elke premie kan slechts eenmaal per locatie worden toegepast. Aanvraagformulier premie voor werkzaamheden ter bestrijding van opstijgend vocht.docx.
Optrekkend vocht Wikipedia.
Optrekkend vocht ook opstijgend vocht genoemd is water dat door capillaire werking in poreuze materialen zoals steen of beton omhoog trekt. Door optrekkend vocht worden de muren aan de binnenkant van een gebouw nat, dit komt voor in kelders, maar ook boven het maaiveld kunnen wanden vochtig worden.
Opstijgend vocht Dry Plan.
Indien u de afwerkingslaag herstelt of een likje verf aanbrengt, zal dit slechts op korte termijn doeltreffend zijn. De meest effectieve manier om opstijgend vocht af te stoppen op lange termijn is de muur te injecteren met een vochtwerende gel. Injectie tegen opstijgend vocht.
DRYROD sticks tegen opstijgend vocht.
De meest doeltreffende methode. DRyrod elimineert opstijgend vocht. Dryrods zijn gepatenteerde gegroefde staven met een diameter van 12 mm die een sterk waterafstotend materiaal bevatten. Het volstaat deze staven in te brengen in gaten van 12 mm die worden geboord in de voegen van een gebouw.
Opstijgend vocht, vocht in de woning Vochtprotect Aalst.
Opstijgend vocht professioneel aanpakken. De ernst van uw probleem met opstijgend vocht, hangt af van de porositeit van uw bouwmaterialen, de dikte van uw muren, en de verluchting van uw woning. Maar één ding is zeker. Teistert opstijgend vocht uw woning?
Wat is opstijgend vocht Vocht.be.
Wat is opstijgend vocht. Opstijgend vocht is een veel voorkomend probleem dat tot flink wat ergernis kan leiden. Loslatend behang, schimmels op de muur en beschadigd pleisterwerk zijn veel voorkomende symptomen. Maar wat is opstijgend vocht nu eigenlijk en wat kun je er tegen doen?
Bodima Opstijgend Vocht.
Uitkristalliserende zouten bv. sulfaten kunnen schade berokkenen aan pleister en schilderwerk blaasvorming, hygroscopische zouten bv. nitraten onttrekken vocht uit de omgevingslucht en kunnen zorgen voor een verhoogd vochtgehalte met schade als gevolg. Het schadebeeld bij opstijgend vocht/zoutbelaste muren kan zijn.:
Opstijgend vocht in huis? Hoe vochtproblemen behandelen en bestrijden?
Opstijgend vocht komt vooral voor in oudere woningen, waar vaak geen waterkerende folie aanwezig is om vocht buiten te houden. Maar ook in nieuwbouwwoningen kan opstijgend vocht voorvallen, bijvoorbeeld wanneer de waterkerende folie verkeerd is aangebracht of wanneer hij beschadigd werd bij verbouwingswerkzaamheden.
Opstijgend vocht Doe-het-zelf Bouw 2dehands.be.
Saneerpleister voor vochtige muren, opstijgend vocht, zouten. Saneerpleister voor vochtige muren, opstijgend vocht, zouten ed Maak uw muren droog met Hydroment Hydroment de oplossing tegen vochtproblemen Vochtregulerend stucwerk Het vochtregulerende stucwerk: Onttrekt vocht aan het muurwerk en laat het verdampen Zorgt voor een droge wand Isoleert nitraten, zouten, salpeter en andere schadelijke stoffen in het muurwerk Hydroment saneert muren en zorgt voor behoud van het onroerend goed.

Contacteer ons