Resultaten voor waterdichting

waterdichting
Waterdichting.
Het THOROSEAL gamma biedt waterdichte oplossingen voor de meeste ondergrondse en bovengrondse structuren, zoals deze kelder. Bij aanwezigheid van sulfaten in de ondergrond moet er gebruik gemaakt worden van een voor dit doeleinde speciaal ontwikkeld systeem dat een duurzame oplossing biedt aan het vernietigende effect van de kristalliserende zouten.
Waterdichting van inloopdouches in eengezinswoningen WTCB.
De ondergrond bestaat doorgaans uit een dekvloer, betegelbare bouwplaten of een geprefabriceerde douchebak. Dergelijke douches hebben definitief hun plaats veroverd in de moderne badkamer. In dit artikel wordt dieper ingegaan op de manier waarop de waterdichting ervan tot stand gebracht moet worden. Waterdichting: aandacht voor de details!
Bodima Waterdichting.
Door haar know-how, kwaliteit der werken, praktijkervaring en totaalaanpak kan Bodima NV op haar projecten 10 jaar garantie geven. Met 2 vestigingen in België en 1 in Nederland beschikt de afdeling waterdichting over meer dan 40 gespecialiseerde werklieden werknemers die op jaarbasis meer dan 500 kelders behandelen.
Vloeibare waterdichting Centylon I.R.S-Btech.
Centylon De vloeibare waterdichting voor dak, terras, kelder, detaillering en aansluitingen. De kwaliteit van waterdichting wordt in grote mate bepaald door de afwerking van de details en de aansluitingen. Met Centylon zet I.R.S-Btech een van de meest innovatieve oplossingen in de markt voor daken, vloeren en aansluitingen.
Kelder waterdicht maken Kelder Livios.
De producten voor waterdichting, zijn niet zo goedkoop en moeten met de grootste zorg aangebracht worden. Volg daarom nauwgezet de raadgevingen van de handelaar of de fabrikant als je de waterdichting zelf wil uitvoeren. Een kleine onnauwkeurigheid kan voor veel problemen zorgen.
Vloeibare waterdichting voor het dak IKO nv.
Brochures en flyers. Een verwerker in je buurt? Vloeibare waterdichting voor het dak. Vloeibare waterdichting voor het dak. Vloeibare waterdichting voor het dak. Afgedicht tot in de details. Complexe details zoals koepels, lichtstraten, doorboringen en opkanten vormen het zwakke punt van elke dakafdichting.
Optimale oplossingen voor waterdichting van Derbigum.
Ontdek hier onze waterdichte oplossingen. Derbigum is de specialist in België om uw plat dak waterdicht te maken. Sinds 1932 is Derbigum dé referentie in bitumen dakbedekking, ook wel roofing genoemd. Uw plat dak is veel meer dan een waterdichte bescherming voor uw gebouw.
Kelder Waterdicht Maken Aquaplan.
Kies ook voor een ondoordringbare vochtbestrijding met de hoogwaardige coating en twee componentensysteem. De voordelen van deze kelderafdichting systemen. Voldoet aan de hoogste eisen van waterdichtheid en duurzaamheid. Absolute waterdichting voor keldermuren en keldervloeren. Ook ideaal voor wanden en vloeren van badkamers, toiletten en douches.
Vloeibare waterdichting met berijdbare slijtlaag van bruggen.
Vloeibare waterdichting met berijdbare slijtlaag. Home Vloeibare waterdichting met berijdbare slijtlaag. Vloeibare waterdichting met berijdbare slijtlaag. VLOEIBARE WATERDICHTING MET BERIJDBARE SLIJTLAAG. Meer en meer opteren bouwkundigen om de perforatie bestendige laag op een waterdichte rok ook te gebruiken als antislip slijtlaag.
Roof Waterproofing ROTEAM.
Regen is een constante in België en dit is een extra reden voor ons om magnifieke waterdichting oplossingen te bieden voor de meest veeleisende constructies en klanten. We maken gebruik van verschillende technologieën, afhankelijk van de aard van het project.

Contacteer ons