Op zoek naar waterdichting?

waterdichting
Milieuvriendelijke revolutie voor waterdichting van beton Belfius Smart Belgium.
Smart Company Award 10 mio. Milieuvriendelijke revolutie voor waterdichting van beton. Met BeSealed ontwikkelde Bekina Compounds een productgamma dat ondergrondse betonconstructies beschermt tegen waterinfiltratie. BeSealed producten zwellen op in contact met water, en dichten zo de constructie af, waardoor het water tegengehouden wordt.
SOS Loodgieter Douche waterdicht maken.
Sos Loodgieter besteed veel aandacht aan het waterdicht maken van de douche, want wanneer dit niet goed gedaan is kan nooit een goed resultaat afgeleverd worden. In de douche wordt op vandaag meestal gekozen voor betegeling van de wanden. Er moet altijd een waterdichting geplaatst worden achter de tegels in een doucheruimte.
Waterdichting Aquiflor Jardinerie Aquatique.
De waterdichting van uw waterpartij is heel belangrijk en hiervoor zijn er drie mogelijkheden.: een EPDM-folie: alle maten zijn voorradig. We raden aan een goede vijver-beschermdoek als bescherming onder de folie te leggen. En voor het vastmaken van de folie zijn er de paaltjes en ecolat.;
Waterdichting.
Joris Van Lommel. maandag, 28 augustus 2017 1705: OPLEIDINGEN WORKSHOPS NAJAAR 2017! Beste Klanten, Dit najaar pakken we uit met nieuwe opleidingen en workshops, met nieuwe thema's' die aan bod komenKlik hier voor een overzicht van de opleidingenKlik hier voor een overzicht.
Stremaform type 3070-2, waterdichting vloer-wandverbinding PLAKA Belgium.
Stremaformband aan twee zijden van een voegbandkorf gelast als waterdichting in een vloer-wandverbinding. Stremaform type 3070-2 is een stortonderbreking, evenwijdige gelast aan beidezijde van voegbandkorf en op afstand gehouden door staafjes. Dit syteem wordt ingezet om de waterdichtheid te verzekeren tussen de bodemplaat en de wand, door gebruik van een voegband.
VLOEIBARE WATERDICHTING Soprema België.
Producten VLOEIBARE WATERDICHTING. 1 VLOEIBARE WATERDICHTING. 2 Gamma keuze. Zelfs wanneer de klassieke waterdichtingmembranen moeilijk toepasbaar zijn, heeft Soprema voor u een oplossing. Onze vloeibare waterdichtingsystemen zijn speciaal hiervoor ontworpen. Ze zijn bovendien onmiddellijk bewandelbaar zonder bijkomende bescherming chape, tegelwerk.
TDN Group gespecialiseerd in structurele renovatie en waterdichting.
de neef engineering en bescherming van woningen, utiliteitsgebouwen, historische gebouwen en in waterdichting van ondergrondse en moeilijk toegankelijke structuren. 2220 Heist-op-den-Berg, Belgium. Tel 015/22 96 80. Fax 015/24 51 76. waterdichting, micropalen, gelijmde wapening, betonherstelling, spuitbeton, kathodische bescherming van beton.
Thoro Division Masterbuilders NV, waterdichting, herstelling en bescherming van beton en metselwerk.
SIR Waterdichting.
SIR heeft reeds jaren ervaring in het plaatsen van waterdichte kelderbezettingen opgebouwd uit drie lagen. Dit, samen met een flesronde afwerking van de kimnaad die de vloer met de muur verbindt en waarin een zwelstrip wordt ingewerkt, zorgt voor een volledig waterdichte bekuiping van uw kelder. SIR plaatst niet enkel klassieke waterdichtingen op basis van cementmortels in ondergrondse constructies kelders, bouwputten, parkings, enz.
Roof Waterproofing ROTEAM.
Regen is een constante in België en dit is een extra reden voor ons om magnifieke waterdichting oplossingen te bieden voor de meest veeleisende constructies en klanten. We maken gebruik van verschillende technologieën, afhankelijk van de aard van het project.

Contacteer ons